Yenigazi Ortaokulu

Vizyon: Problem çözme, eleştirel düşünme, iletişim becerileri yüksek, değişime açık, devamlı öğrenen, bilim ve teknolojinin önemini kavramış, dünyadaki gelişmeleri izleyen ve bu gelişmeleri takip eden, özgür düşünen, kendine güvenen, grup çalışmasına yatkın, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine ve milli değerlerine bağlı, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, güzel sanatları seven ve estetik zevk taşıyan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazanmalarını, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, çalışmayı ve üretmeyi yaşam tarzı haline getirebilen, özgüvene sahip, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları yerine getiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Saatler: 08:30 15:10
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yenigazioo.meb.k12.tr

Adres - YENİGAZİ KÖYÜ YENİGAZİ KÜME EVLERİ NO 81 SARIKAMIŞ / KARS

Adres - YENİGAZİ KÖYÜ YENİGAZİ KÜME EVLERİ NO 81 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım OKULUMUZA İL VE İLÇE MERKEZLERİNDEN ŞAHSİ ARAÇ YA DA SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 45 KM DİR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 15KM .